Support Team


Marleen Hooijer

Hi, ik ben Marleen!

Creativiteit zit in mijn bloed, mijn hoofd en mijn handen. Al in mijn jonge jaren was ik gek op tekenen en kalligraferen. In 2017 heb ik dit weer volop opgepakt en is Fine Fox Design ontstaan. Ik maak van alles op gebied van handlettering, brushlettering, kalligrafie en illustraties op maximaal A5 grootte: hoe kleiner ik werk, hoe leuker ik het vind.

Ik hou er vooral van om verschillende materialen en technieken te combineren om zo een eigen unieke creatie neer te zetten.

MyArtBook is perfect hiervoor: diverse pennen, potlood, aquarelverf, gouache, brushpennen en zelfs alcoholmarkers kunnen gebruikt worden op de vele soorten papier van MyArtBook. Alles kan samen in één handzaam en handig boek! Ik hoef daardoor ook niet te kiezen welk papier of boekje ik meeneem als ik de deur uit ga.

Hoe fijn is het om zo creatief bezig te zijn!


Groetjes, Marleen Hooijer
Instagram: FineFoxDesign


Anita Schoppema

Hoi hoi,

Sinds een paar weken zit ik in het support-team van ‘MyArtBook’ en ik vertel je graag wat meer over het gezicht achter @MooiAF_ontwerp.

Ik ben Anita Schoppema-Friesen, 44 jaar oud en opgeleid tot grafisch vormgever. Sinds 2017 heb ik mijn eigen bedrijfje: MooiAF ontwerp. MooiAF is de naam waaronder al mijn creatieve uitspattingen samenkomen: ‘Mooi van Anita Friesen’.

Ik ben getrouwd met Friso en samen zijn we de trotse ouders van twee lieve jongens: Joep (11 jaar) en Kas (8 jaar). We runnen een winkel in het Brabantse dorpje Schaijk waar we huishoud, decoratie, speelgoed en meubels verkopen.

Van jongs af aan ben ik, naast het tekenen en schilderen, op veel vlakken creatief bezig geweest. Van Fimoklei, filigraan en origami, tot het maken van sieraden en steen bewerken. Maar het tekenen en schilderen zijn altijd mijn basis geweest.

Na wat drukke gezinsjaren heb ik weer wat meer tijd voor mezelf kunnen vinden en het tekenen en schilderen weer volledig opgepakt. Het liefste teken ik alles zo natuurgetrouw mogelijk na, en daar kan ik dan uren in opgaan. Van schets tot totale uitwerking. Echt heerlijk om jezelf er even helemaal in te verliezen!

Mijn lievelingsproducten zijn toch wel kleurpotloden, aquarelverf en alcoholmarkers. Voorheen had ik voor elk product wel een of ander boekje, en tekende ik op losse vellen papier. Met als groot nadeel dat al mijn creaties op alle losse vellen en boekjes in huis ‘rondslingerden’. Terwijl ik het liefste alles overzichtelijk bij elkaar wil houden.

Zoekende naar een oplossing vond ik op internet ‘MyArtBook’. En ik vind het echt ideaal!

Dat je diverse papiersoorten gewoon in 1 mapje kan stoppen! En het papier is ook zo ontzettend fijn! Bovendien is de keuze reuze; van schetspapier tot bulletjournaling, en van aquarelpapier tot mixed media papier. Vanzelfsprekend is dit mijn ‘to-go’ mapje geworden, en behoren rondslingerende vellen papier tot het verleden voor mij. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Creatieve groet, Anita
Instagram: MooiAF ontwerp


Anita Wesseling

Hoi,

In september 2018 ben ik actief begonnen met tekenen en schilderen, ik deed toen voor het eerst mee met Inktober. (Iedere dag een tekening n.a.v. een prompt list.)

Ik ben altijd al wel creatief bezig geweest; haken, kaarten maken, kleuren voor volwassenen, stempelen maar ik ontdekte toen pas het tekenen.

Door het veel te doen (en door naar anderen te kijken) gaat het steeds beter. Oefenen is hierbij het sleutelwoord. Ik ben dus autodidact; zelf aangeleerd, zonder kunst-scholing.

Ik werk graag met veel verschillende materialen, o.a. met aquarelverf, alcoholmarkers, gouache, acrylverf, kleurpotlood, oliepastel etc. Juist de afwisseling houdt het voor mij zo leuk.

Ieder materiaal vraagt zijn eigen ondergrond en soort papier, daarom was ik blij verrast toen ik My Art Book ontdekte. Je kunt in deze handige map zelf je papier samenstelling maken en je tekeningen bewaren.

Het uitproberen van nieuw materiaal is bijna net zo’n grote hobby als het tekenen zelf, op mijn Instagram vind je allerlei verschillende illustraties en allerlei merken en materialen.

Wil je mijn journey volgen of ben je opzoek naar inspiratie? Kom dan even langs.

Misschien zie ik je daar!

Anita Wesseling
Instagram: Anita deZign


Sigrid Claasz Coockson

Hallo creatievelingen!

Illustreren en ontwerpen is wat ik het liefste doe. Ik heb My Art Book een paar jaar geleden leren kennen en ben helemaal weg van het concept. Altijd verschillende soorten papier mee in een map, die stevig genoeg is om onderweg te gebruiken voor het maken van mijn illustraties. Ik hou van wandelingen door de natuur, waarbij ik heerlijk om een bankje kan gaan zitten tekenen. Mijn My Art Book zit dan ook geregeld in mijn rugzak als ik op pad ga.

Ik hou van het werken met verschillende materialen en probeer dan ook echt van alles uit, van potloodtekeningen tot alcoholmarkers, gouache en aquarel. Dit is voor mij ook de reden dat My Art Book voor mij perfect is, door de verschillende soorten papier en afmetingen, is er altijd wel iets wat op dat moment bij mijn materialen past.

Mijn werk varieert van zwart-witte lijntekeningen tot kleurrijke gouache schilderijen. Maar voor het maken van grote muurtekeningen draai ik ook mijn hand niet om. Met mijn bedrijf Studio Sigrid zorg ik dan ook dat de wereld wat kleurrijker wordt door illustraties en muurtekeningen te maken voor particulieren en bedrijven.

Groeten Sigrid Claasz Coockson
Instagram: studiosigrid